Als u wilt profiteren van onze kennis en ervaring bij het aanmelden van uw website, dan kan Bedrijvenweb het gehele proces voor slechts 110,- voor u verzorgen.

Voorbereidingen

Na uw aanmelding nemen wij eerst contact met u op en bespreken we de voorbereidingen. Wij screenen hierbij uw website op de aanwezigheid van bijvoorbeeld Pagina titels, Meta Tags, Trefwoorden, etc.

Speciale eisen

Bij het screenen van uw website bekijken wij ook of er speciale acties bij de aanmelding nodig zijn. Zo dienen website met frames anders te worden aangemeld. Ook als u bijvoorbeeld Flash gebruikt binnen uw website zijn er zaken waar rekening mee gehouden dient te worden.

Het aanmelden

Als we bekend zijn met uw website, dan melden wij op basis van de door u opgegeven teksten en trefwoorden uw website aan bij de belangrijkste zoekindexen. Nadat de zoek-indexen de aanmeldingen hebben verwerkt zullen zij uw website doorzoeken op de trefwoorden en teksten. Hierna zal al snel het resultaat zichtbaar zijn.

Kwartaal update

Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om elk kwartaal een update te verzorgen van de aanmeldingen zodat opname in zoekindexen gewaarborgd wordt. De kosten bedragen 40,- per update. Ook hierop geven wij dezelfde garantie van opname.

Garantie

Uiteraard kunnen wij geen posities garanderen aangezien daar geen invloed op kan worden uitgeoefend. Wel garanderen wij een succesvolle aanmelding! Indien u bij een bepaalde zoekindex niet te vinden bent, zullen wij u hierbij kosteloos opnieuw aanmelden. Klik hier om te starten!Bedrijvenweb is onderdeel van IT-Ernity
Bedrijvenweb is onderdeel van IT-Ernity
Bedrijvenweb - ISO 27001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 27001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 9001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 9001 gecertificeerd