Met behulp van dit formulier kunt u een ODBC Systeem DSN koppeling laten aanmaken. Gaarne eerst de database in de daarvoor bedoelde "database" directory plaatsen.

Domeinnaam:
E-mailadres:
DSN:
Naam database: Versie:
Locatie database:
Gebruikersnaam:*
Wachtwoord:*

* Het invullen van deze velden is niet verplicht. Deze velden kunnen eventueel gebruikt worden om de databasekoppeling m.b.v. een gebruikersnaam en wachtwoord af te schermen.

Zodra de ODBC koppeling gereed is, wordt u daarover per e-mail geļnformeerd.