Bij onze hostingpakketten leveren wij een grote hoeveelheid extra faciliteiten. Bekijk uw mogelijkheden en benut uw hostingpakket volledig.

Hosting faciliteiten overzicht

De hostingfaciliteiten van uw hostingpakket presenteren wij over verschillende, duidelijke webpagina's. Mogelijk heeft u vragen over het gebruik van uw hostingfaciliteiten, zoals uw statistieken, FTP-instellingen of de installatie van een MySQL database server: de kans is groot dat u het antwoord op deze webpagina's vindt. Let op: voor de gebruiker is het raadzaam eventuele bijbehorende instructies te lezen. Misschien doet u zelfs wat extra kennis op; ook dat is altijd meegenomen.

Informatie of hulp

Als klant van Bedrijvenweb mag u van ons uitstekende service verwachten. Mocht u daarom meer informatie willen, of hulp nodig hebben bij het benutten van uw hosting faciliteiten, neem dan contact op met onze afdeling Support. Zij zijn u graag van dienst.