Bedrijvenweb heeft meerdere servers in gebruik waarop PHP en MySQL mogelijkheden worden ondersteund. Wanneer er een nieuwe machine in gebruik wordt genomen, zal er ook een nieuwere php versie worden geļnstalleerd.

Php versie

U vindt onder het kopje "Relevante downloads" een zip-bestand met de bestandsnaam "phpinfo". Wanneer u deze download, uitpakt en binnen uw account plaatst, kunt u bij het aanroepen van "www.uwdomein.nl/phpinfo.php" de versie direct uitlezen. Ook vindt u op de pagina de componenten en objecten die gebruikt kunnen worden, en die standaard op de server worden ondersteund.

MySQL versie

Omdat Bedrijvenweb gebruik maakt van een aparte MySQL database server, is het niet mogelijk om via "phpinfo" de versie uit te lezen. Hiervoor adviseren wij om op uw phpMyAdmin beheertool in te loggen. Hier vindt u de versie waarvan gebruik wordt gemaakt. Wanneer u nog geen phpMyAdmin heeft, of nog niet gebruik maakt van een database bij Bedrijvenweb, kunt u contact opnemen met onze afdeling Support.