Een MySQL database kan binnen al onze hostingpakketten worden aangevraagd. Stuur hiervoor een e-mail naar onze afdeling Support: help[at]bedrijvenweb.nl. Deze afdeling zal zo snel mogelijk een database voor u aanmaken op een aparte database server.

PhpMyAdmin

Wanneer de database voor uw account wordt ge´nstalleerd, is het noodzakelijk dat u de database kunt benaderen en beheren. Wij installeren standaard voor u een phpmyadmin binnen uw account, waarna u de URL van deze beheertool per e-mail van ons ontvangt. Tevens komt er direct een wachtwoord afscherming, zodat alleen ˙ kunt inloggen.

Gegevens nodig

Bij het beginnen / ontwikkelen van een website heeft u enige gegevens nodig om met het ontwikkelen beginnen. Dit kan zijn: MySQL versies, PHP versie, connectie gegevens.