Heeft u vragen over dedicated servers of managed serverhosting? Hieronder ziet u een overzicht van meest gestelde vragen aan Bedrijvenweb.

Wat is een dedicated server

Een dedicated server is een complete server die u van ons ter beschikking krijgt. Op een dedicated server kunt u eigen applicaties plaatsen of websites laten draaien. Op onze dedicated servers hebben andere Bedrijvenweb klanten dus géén toegang. Met andere woorden; u beschikt over een eigen, zelf samengestelde computer die u huurt in het Bedrijvenweb datacenter. Kijk voor meer informatie op managed dedicated servers.

Wat is managed hosting

Managed hosting is een hostingomgeving waarin Bedrijvenweb verantwoordelijk is voor het datacenter, het netwerk, de apparaten, het operating system en de componenten van de applicatie infrastructuur. De klant beheert zijn applicaties en houdt controle over de applicatie infrastructuur en het bedrijfsproces. Kijk voor meer informatie op managed server hosting.

Wat is serverhosting

Serverhosting is het huren van schrijfruimte op een server van Bedrijvenweb. Heeft u bijvoorbeeld een website of wilt u online met applicaties werken, dan heeft u ruimte op een server nodig om deze via internet te laten functioneren. Kijk voor meer informatie op serverhosting.

Wat is hosting

Hosting is het huren van een gedeelte serverruimte dat in verbinding staat met het internet. Naast deze ruimte biedt Bedrijvenweb e-mail diensten en script ondersteuning. Hosting wordt vaak geleverd in combinatie met mail en domeinnaamregistratie, maar kan ook zonder deze extra diensten worden geleverd. Kijk voor meer informatie op hosting.Bedrijvenweb is onderdeel van IT-Ernity
Bedrijvenweb is onderdeel van IT-Ernity
Bedrijvenweb - ISO 27001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 27001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 9001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 9001 gecertificeerd