Wanneer u bestanden binnen uw website account wilt zetten, adviseren wij u dit door middel van een FTP programma te verzorgen.

FTP gegevens kwijt

Per post hebben wij alle login codes toegezonden. Deze gegevens zijn beveiligd opgeslagen en worden daarom éénmalig verstrekt. U dient deze codes dus goed te bewaren. Indien u de codes niet meer in uw bezit heeft, dan kunnen wij u per post nieuwe login codes toezenden. De kosten hiervoor bedragen € 25,-. Via onze afdeling Administratie kunt u nieuwe login codes opvragen.

Een FTP programma instellen

Wanneer u het FTP programma heeft geïnstalleerd kunt u, met de FTP gegevens die u van ons heeft ontvangen, verbinding maken met uw account. Met de juiste instellingen is uw account benaderbaar met onder andere een FTP programma. Met een FTP programma kunt u bestanden, webpagina's, afbeeldingen, enz. op uw account zetten en is dit toegankelijk voor iedere bezoeker van uw website.

Hoe een FTP programma en directory structuur moet worden ingesteld, kunt u vinden op onze webpagina FTP instellen.