Op al onze Linux-webservers is het mogelijk PHP te draaien. PHP staat officieel voor PHP: Hypertext Preprocessor.

Warning: SAFE MODE Restriction in effect

Deze foutmelding krijgt u wanneer er een bestand wordt aangeroepen dat niet als dezelfde user staat ingesteld. Deze "safe mode" is ingesteld om uw website en webserver tegen ongewenste bezoekers en scripts te beschermen. Hierdoor is het bijvoorbeeld niet mogelijk om zomaar bestanden via de webbrowser naar de webserver te uploaden en verder te verwerken. Meer informatie over deze specifieke foutmelding kunt u hier vinden. Meer informatie over PHP kunt u vinden op de officiŽle PHP website.