In onze hosting pakketten worden standaard geen Microsoft FrontPage server extensies geïnstalleerd. Wilt u een webserver met FrontPage, dan voorzien wij u van de server extensies op aanvraag.

Voordelen FrontPage webserver

Een webserver voorzien van Microsoft FrontPage server extensies kent een aantal voordelen:

• Zonder de serverextensies werken bepaalde functies niet, zoals de meeste handlers voor formulieren, zoekformulieren en bezoekerstellers.
• FrontPage onderhoudt de bestanden en de hyperlinks. Telkens als u publiceert, vergelijkt FrontPage de lokale bestanden met de webserver bestanden en werkt deze opnieuw bij.
• Nadat u de website heeft gepubliceerd, kunt u deze rechtstreeks op onze webserver bewerken. Als voor u de Frontpage server extensies zijn geïnstalleerd, kan FrontPage de website publiceren met HTTP. Zo niet, dan wordt de website gepubliceerd met FTP.

Website FrontPage maken

Bent u klaar met het maken van een FrontPage website, dan kan deze naar onze webserver worden gekopieerd. Ga structureel te werk.

1. Klik in het menu "Bestand" op "Website publiceren".
2. Klik op Opties om de lijst met opties uit te vouwen.
3. Geef op of u gewijzigde of alle webpagina's wilt publiceren.
4. Als u subsites wilt publiceren, schakelt u het selectievakje "Inclusief subsites" in.
5. Als u via een beveiligde verbinding wilt publiceren, schakelt u het selectievakje "Beveiligde verbinding vereist (SSL)" in. Als u deze functie wilt gebruiken, moet de webserver SSL ondersteunen.
6. Typ in het vak "Website publiceren naar" de locatie van onze webserver, klik op de pijl wanneer u een locatie wilt selecteren waarnaar u al eerder hebt gepubliceerd of klik op Bladeren als u een locatie wilt zoeken.
7. Klik op "Publiceren". Het web wordt gepubliceerd.

FrontPage user machtigen

U kunt een FrontPage user in een groep indelen, toevoegen aan een website en een van de volgende machtigingen instellen:

• Bezoeker: een FrontPage user in deze groep kan bladeren in de bestanden in de website.
• Auteur: een FrontPage user in deze groep kan bladeren in de bestanden in de website en de bestanden wijzigen.
• Beheerder: een FrontPage user in deze groep kan bladeren in de bestanden in de website, de bestanden wijzigen en de website beheren.