Uw e-mail verstuurt u in beginsel via uw inbel-, kabel- of ADSL provider. Heeft u een provider, dan heeft u bij aanmelding de gegevens voor de uitgaande (SMTP) server gekregen. Bent u deze gegevens kwijt, neem dan contact op met uw provider. Biedt uw provider geen SMTP diensten? Dan kunt u tegen meerprijs als losse dienst gebruik maken van onze SMTP servers.

SMTP dienst Bedrijvenweb

Als u de SMTP dienst van Bedrijvenweb afneemt, krijgt u van ons een gebruikersnaam en wachtwoord toegewezen. Met deze gegevens kunt u contact maken met onze SMTP servers. Op deze manier kunt u overal waar een internet verbinding is via uw e-mailprogramma e-mails versturen. Hiervoor dient u echter wel speciale instellingen binnen uw e-mailprogramma door te voeren.

Handleiding SMTP settings

Bedrijvenweb heeft een duidelijke Handleiding SMTP dienst geschreven. In deze handleiding leggen onze technici stapsgewijs uit welke speciale instellingen u in uw e-mailprogramma dient door te voeren. Ook wordt in de handleiding toegelicht welke poorten u kunt gebruiken, en hoe u eventueel gebruik kunt maken van versleuteling bij het versturen van e-mail.