Bedrijvenweb is een officieel CDN- en hostingpartner van Wowza Media Systems LLC en heeft ruime ervaring met de Wowza Media Server, de FlashVideo oplossing van Wowza. Wowza is gericht op het leveren van streaming en hosting oplossingen voor FlashVideo met hun product de 'Wowza Media Server'.

Wowza Media Server

De Wowza Media Server Pro van Wowza Media Systems is een besturingssysteem-onafhankelijke en op Java gebaseerde serverapplicatie, die een geschaalde en hoogst efficiŽnt platform voor Live- en OnDemand streams in het veel voorkomende Flash FLV en H.264 formaat aanbiedt. Interactieve diensten zoals live-chat of video-opnamen zijn eveneens mogelijk.
Daarnaast wordt de Wowza Media Server ook voor het streamen van MP3/M4A-audiobestanden gebruikt, die via een Flash player op de website geluisterd - echter niet gedownload of bewerkt, kunnen worden. Dit met name als bescherming tegen piraterij.
Ondersteund worden de veel voorkomende Real Time Messaging protocollen RTMP, RTMPT, RTMPS, RTMPE en RTMPTE alsmede de Real Time protocollen RTP, RTSP en MPEG-TS.

Alternatief

Wowza is het eerste commerciele alternatief voor de Flash Media Server van Adobe. De techniek die Wowza gebruikt is server side Java 5. Dit kan op elk platform draaien dat Java Runtime Environment ondersteund. Het is ontwikkeld voor zowel Windows als Red Hat Enterprise Linux en is vanaf de grond af multi-threaded opgebouwd en kan gebruik maken van de volledige 64-bit functionaliteiten van Java 5.De software ondersteund Live streaming, video-on-demand met doorspoel- en terugspoelmogelijkheden, video-opnames (opslaan op server), multiuser video-, audio- en tekstchat.

Waarom Wowza?

Wij hebben jarenlange ervaring met FlashVideo en FlashVideo gerelateerde oplossingen. Het toevoegen van de Wowza Media Server aan het portfolio van oplossingen is een klantgedreven stap geweest om prijsbewuste, betrouwbare en schaalbare oplossingen voor FlashVideo streaming, webcasting en FlashVideo applicatie hosting te leveren. Het partnership met Wowza zal klanten de mogelijkheid geven de juiste oplossing te geven en geeft mogelijkheden voor FlashVideo applicatie ontwikkeling in JAVA. Met andere oplossingen zoals die van On2 Technologies Inc. (www.on2.com) en Adobe Systems Inc. (www.adobe.com), is Bedrijvenweb een van de meest brede providers in FlashVideo.

Contact

Voor gedegen advies en een gepaste oplossing rond de Wowza Media kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.Bedrijvenweb is onderdeel van IT-Ernity
Bedrijvenweb is onderdeel van IT-Ernity
Bedrijvenweb - ISO 27001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 27001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 9001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 9001 gecertificeerd