U kunt gebruik maken van een zeer uitgebreidt scala aan players. De players zijn op verschillende manieren te gebruiken en te configureren.

Voorbeelden van verschillende (flash) players zijn:
Adobe Flash Player

Adobe® Flash® Player is een platformonafhankelijke plug-in voor uw browser, die u baanbrekende webervaringen biedt. Deze software is geďnstalleerd op meer dan 98% van alle desktopcomputers met internetverbinding.

www.adobe.com/nl/products/flashplayer/

JW Player

De JW Player ™ is het meest populaire en de flexibele de internet mediaplayers. Het ondersteunt het afspelen van elk formaat die de Adobe Flash Player ook kan verwerken (FLV, H.264, MP4, MP3, AAC, JPG, PNG en GIF). Het ondersteunt ook verschillende streaming en playlist-formaten (met inbegrip van RMTP, HTTP, live streaming en meer), een breed scala van flashvar instellingen en een uitgebreide JavaScript-API.

www.longtailvideo.com

Windows Media Player

Windows Media Player voor Windows biedt u ongeëvenaarde keuzemogelijkheden en flexibiliteit voor uw digitale media. U kunt eenvoudig uw bibliotheken met digitale muziek, foto's en video's op uw computer beheren en uw verzameling overal mee naar toe nemen.

www.microsoft.com/windows/windowsmedia/player/default.aspx

Microsoft Silverligth

Silverlight is een krachtig platform voor de ontwikkeling van aantrekkelijke, interactieve gebruikerservaring voor web, desktop-en mobiele toepassingen zowel online als offline.

www.silverlight.net

RealPlayer

Neem media naar een ander niveau met RealPlayer, de gratis mediaspeler voor al uw mp3-, flash-en video-behoeften.

netherlands.real.com/realplayer/

QuickTime

QuickTime is meer dan een mediaspeler. Het is een complete oplossing voor al uw media behoeften van creatie tot levering incl. afspelen.

www.apple.com/nl/quicktime/download/

Contact

Voor gedegen advies en een gepaste oplossing rond vormen van streaming media kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.Bedrijvenweb is onderdeel van IT-Ernity
Bedrijvenweb is onderdeel van IT-Ernity
Bedrijvenweb - ISO 27001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 27001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 9001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 9001 gecertificeerd