Streaming media is de verzamelterm voor de technologie om audio en video rechtstreeks via computernetwerken (zoals het internet) te distribueren. Voorbeelden zijn live televisie en live radio via internet, webcams, maar ook Video OnDemand en webvideo.

Steeds vaker wordt het internet gebruikt als communicatiemiddel. Hierdoor is er voor de eindgebruiker een overvloed aan informatie beschikbaar. De aangeboden informatie wordt vaak vluchtig bekeken door de eindgebruiker. Onderscheid ten opzichte van concurrenten is daarom van groot belang. Men dient opvallend en prominent aanwezig te zijn en de aangeboden informatie moet duidelijk zijn zonder overbodige gegevens. Dit kan op een aantal manieren worden gerealiseerd, ťťn manier is het gebruik van Flash streaming.

Voordelen van Flash streaming media

Door gebruik te maken van de digitale snelweg is het mogelijk om potentiŽle en bestaande klanten op een nieuwe manier van informatie te voorzien. Lange lappen tekst boordevol informatie behoren tot het verleden. Platte tekst verstoort al snel de interesse in een boodschap. Men kijkt liever de film dan dat men het boek leest. Flash streaming op uw website is de juiste oplossing voor de behoefte van de eindgebruiker. Door gebruik te maken van video wordt de bezoeker eerder aangetrokken tot de aangeboden informatie. Hierdoor zal de aandacht minder snel verloren gaan en alle informatie op een efficiŽnte manier worden ontvangen.

Waarom Streaming Media?

Sinds 2004 is Bedrijvenweb (NetMasters / FlashHosting) actief op het gebied van Flash streaming. Door deze ruime ervaring weet Bedrijvenweb als geen ander wat het beste bij u en uw wensen aansluit. Bedrijvenweb is de partij voor het leveren van prijsbewuste streaming oplossingen, voor elk type streaming. Live, On-demand, Progressive en Webcasting. Tevens behoort een combinatie van verschillende diensten tot de mogelijkheden. Naast flash streaming diensten kunt u bij Bedrijvenweb ook terecht voor ander services zoals storage en hosting. Bedrijvenweb levert vaste service pakketen. Mocht u persoonlijke wensen hebben dan is maatwerk uiteraard ook mogelijk.

Contact

Voor gedegen advies en een gepaste oplossing rond vormen van streaming media kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.Bedrijvenweb is onderdeel van IT-Ernity
Bedrijvenweb is onderdeel van IT-Ernity
Bedrijvenweb - ISO 27001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 27001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 9001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 9001 gecertificeerd