Adobe Flash Media Server voor streaming en interactieve video-ervaringen!

De Adobe® Flash® Media Server producten is uitgegroeid tot de toonaangevende oplossing voor streaming video en real-time communicatie. Het Adobe Flash Platform biedt een rijke kijkerservaring voor nagenoeg alle besturingssystemen door middel van integratie met de Adobe Flash Player, welke op meer dan 98% van alle computers is geinstalleerd wereldwijd.

Met Adobe Flash Media Server streaming video-software, kunnen gebruikers profiteren van een betere video-ervaring voor hun publiek, verbeterd beheer van digitale rechten voor H.264-video, DVR-functionaliteit en betere schaalbaarheid.

De geïntegreerde Flash Media Server biedt efficiënte video encoding en rijke interactieve streaming functionaliteit, samen met een ingebouwde bescherming en het beheer van rechten - Adobe opent nieuwe wegen voor de distrubutie voor beschermde media content.

Hoe ze allemaal samenwerken?

De eerste stap is het coderen van uw media, zodat deze klaar is voor het web. Adobe biedt verschillende hulpmiddelen die coderen in de juiste formaten eenvoudig maakt. Adobe Media Encoder wordt geleverd met de Adobe Creative Suite ®-producten en kunt u uw bestanden eenvoudig en efficiënt coderen, individueel of in batches. Voor live video kunt u rechtstreeks coderen van uw webcam met alleen de Flash Player in uw browser, voor hoge kwaliteit uitzendingen, kunt u gratis Flash Media Live Encoder software downloaden.

Flash-Access™ software maakt het mogenlijk voor content-eigenaren, distributeurs en adverteerders om hun content bescherming te combineren met de interactiviteit en flexibiliteit van het Adobe Flash Platform. Flash-Access ondersteunt een breed scala aan business-modellen, zoals video op aanvraag, verhuur, en downloads, deze worden ondersteund in het hele Flash Platform inclusief de Flash Player en Adobe® AIR software.

Zodra uw bestanden zijn gecodeerd in het juiste formaat, stelt de Flash Media Server-software u in staat deze te streamen naar uw kijkers via het web.

 

Flash Media Server is verkrijgbaar in twee edities:

 - De Flash Media Interactive Server voor het streamen van media en zeer interactieveapplicaties.

 - De Flash Media Streaming Server voor eenvoudige streaming media toepassingen.

Beide edities ondersteunen de levering van beschermde, hoge kwaliteit en live on-demand streaming video met encryptie en zonder file caching. Met de ingebouwde live en video on demand-diensten, is het heel gemakkelijk om direct aan de slag te gaan met Flash Streaming.

Uw progressive of streaming media kan worden bekeken via een SWF-bestand met behulp van Flash Player in de browser, Adobe Flash Lite®-software op mobiele apperatuur of Adobe AIR op een PC. Met Open Source Media Framework (OSMF) kunnen ontwikkelaars gemakkelijk verschillende plugins bouwen.

Contact

Voor gedegen advies en een gepaste oplossing rond de Flash Media Server kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.Bedrijvenweb is onderdeel van IT-Ernity
Bedrijvenweb is onderdeel van IT-Ernity
Bedrijvenweb - ISO 27001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 27001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 9001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 9001 gecertificeerd