Een platform voor al uw interactieve website onderdelen, eenvoudiger kan het niet! Bedrijvenweb (NetMasters / Flashhosting) heeft dan ook een eigen streaming platform op de markt gebracht. Het NetMasters Streaming Platform is een medium gericht op het streamen van FlashVideo. De opslag is volledig schaalbaar en uiterst snel toegankelijk. Op eenvoudige wijze kunt u al uw films en video’s door anderen laten bekijken.

Welke diensten zijn er?

Binnen dit platform worden verschillende diensten aangeboden. Elke dienst kan apart of in combinatie worden afgenomen. Het platform bevat de volgende diensten:

On-Demand

Bij On-demand streaming kunnen de bestanden, die op een snel toegankelijke storage staan, door de kijker direct worden bekeken. Zodra een video bekeken wordt, dan wordt deze tijdelijk gedownload naar de pc. Als men stopt met kijken dan stopt ook de download naar de pc. De gegevens worden direct van de pc verwijderd als de kijker stopt met kijken.

Live

Live streaming is het direct doorsturen van een inkomende stream (of meerdere inkomende streams) zodat deze door meerdere kijkers kan worden bekeken. Live streaming is vol continue. Deze dienst kan worden vergeleken met een TV zender die 24 uren per dag uitzendt. Tevens bestaat de mogelijkheid tot "many to many", erg handig voor een videoconference bijvoorbeeld.

Webcasting

Webcasten kan vergeleken worden met de Live service. Het verschil is echter dat webcasting voornamelijk wordt ingezet voor korte afgebakende periodes. Men kan hier denken aan een live- registratie van bijvoorbeeld een voetbalwedstrijd of een ander evenement.

Progressive

Bij progressive streaming worden bestanden die op onze server staan door de gebruiker (kijker) opgehaald waarna ze bekeken kunnen worden. Men kan tijdens het downloaden direct de video bekijken.

Combineren

Een combinatie van een aantal van deze diensten is natuurlijk ook mogelijk. Heeft u doormiddel van webcasting een live-registratie van uw evenement uitgezonden, laat deze dan terug kijken met de On-Demand service.

Iedereen kan het:

Het Flash Video Platform en alle services die daar deel van uitmaken, zijn beschikbaar via een website en een webservice. De webservice biedt de mogelijkheid alle zaken te automatiseren die via de website te verkrijgen zijn. Tevens zijn er verschillende statistieken beschikbaar over bijvoorbeeld bezoekers aantallen.

Mogelijkheid tot groei:

Het licentiemodel is zodanig opgezet dat het mogelijk is flexibel te groeien. Het platform is volledig schaalbaar. Vanzelfsprekend heeft Bedrijvenweb rekening gehouden met de grootverbruikers door prijsbewuste modellen te leveren.

Contact

Voor gedegen advies en een gepaste oplossing rond vormen van streaming media kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.Bedrijvenweb is onderdeel van IT-Ernity
Bedrijvenweb is onderdeel van IT-Ernity
Bedrijvenweb - ISO 27001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 27001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 9001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 9001 gecertificeerd