Deze server editie is ideaal voor one-way beveiligde video-streaming!

Flash Media Streaming Server 3.5 is een economische oplossing die u toelaat om snel te beginnen streaming van hoge kwaliteit video. Het biedt alle functies die u nodig heeft voor het streamen van video en audio en werkt samen met de Adobe Flash Media Live Encoder om live video te streamen.

De belangrijkste punten van de Flash Media Streaming Server zijn:

Dynamische streaming:

Houd de aandacht van uw publiek langer vast via streaming met verschillende bitsnelheden in Adobe« Flash« Media Streaming Server 3.5 en bied zo een ononderbroken weergave van hoge kwaliteit. Deze nieuwe Quality-of-Service-bewakingsfunctie maakt gebruik van standaard H.264- en VP6-bestanden en wordt bestuurd door ActionScript«.

Ge´ntegreerde HTTP-server:

Zorg ervoor dat uw content op een gemakkelijke en betrouwbare manier wordt geleverd, ook wanneer levering met behulp van RTMP niet wordt ondersteund (zoals in Japan). Met deze ge´ntegreerde oplossing kunt u desgewenst alle onderdelen van uw videotoepassing via HTTP leveren.

Veiligere levering van content:

Vergrendel uw hoogwaardige content en communicatie met verbeterde streambescherming en beveiliging op de server. Gecodeerde H.264-streaming wordt nu ondersteund: met het gecodeerde Real Time Messaging Protocol (RTMPE) beschikt u over verbeterde prestaties met 128-bits codering. Voorkom dat uw SWF-bestanden opnieuw worden gebruikt of worden gewijzigd en verhinder ongeoorloofde verbindingen met behulp van verbeterde SWF-verificatie.

Contact

Voor gedegen advies en een gepaste oplossing rond de Flash Media Servers kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.Bedrijvenweb is onderdeel van IT-Ernity
Bedrijvenweb is onderdeel van IT-Ernity
Bedrijvenweb - ISO 27001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 27001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 9001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 9001 gecertificeerd