Adobe® Flash® Media Interactive Server 3.5 software biedt een unieke combinatie van krachtige streaming met een flexibele omgeving voor het creëren en leveren van rijke, interactieve, meervoudige sociale media ervaringen voor een zo breed mogelijk publiek. U vindt een superieure video-ervaring, met nieuwe functies zoals Dynamic Video Streaming, DVR-functionaliteit, HTTP levering ondersteuning, H.264 en verbetering.

Flash Media Interactive Server is de enige high-performance en schaalbare server op de markt die meervoudige toepassingen ondersteund, inclusief webcam video chat, opname, Voice over Internet Protocol (VoIP) en online games. Flash Media Interactive Server is het parade (werk) paard van de Flash Media familie.

Adobe Flash Media Interactive Server 3.5 bevat geavanceerde streaming functies zoals:
Interactieve functies:

Plug-in-architectuur:

Profiteer van de integratie met andere servers, back-endservices en werkprocessen dankzij de nieuwe plug-in-architectuur. Met de drie plug-in-niveaus voor autorisatie, servertoegang en bestandstoegang kunt u uw Adobe® Flash® Media Interactive Server 3.5-software uitbreiden met aangepaste opties voor verbinding, beveiliging en implementatie.

MPEG-4-video-opname:

Archiveer live streams van hoge kwaliteit op de server zodat u ze direct op aanvraag kunt inzetten als het live evenement al voorbij is.

AMF3-ondersteuning:

Met de extra AMF3-ondersteuning beschikt u over veel flexibeler functies voor gemeenschappelijk gebruik van gegevens en over verder uitgebreide mogelijkheden voor interactieve toepassingen via de runtimeversie van Adobe Flash Player en de Adobe Flex®-omgeving.

DVR-functies:

Ontwerp HD DVR-functies dankzij de nieuwe ondersteuning voor de opname van H.264-streams. Pauzeer een live stream of zoek achteruit in de gemiste video.

Ondersteuning voor XMP-metagegevens:

Profiteer van de ondersteuning voor het streamen van XMP-metagegevens die zijn gemaakt in programma's voor videoproductie. Met XMP-metagegevens kunt u zoeken naar tekst in een videostream.

Functies voor videostreaming:

Dynamische streaming:

Dankzij de verbeterde weergavemogelijkheden kunt u eindgebruikers blijven boeien, welke verbindingssnelheid ze ook gebruiken. Dynamische streaming is een nieuwe Quality-of-Service-bewakingsfunctie waarmee veranderingen in de bandbreedte van de kijker worden herkend. Tijdens het afspelen wordt op basis van die veranderingen soepel op een andere stream overgeschakeld, zodat de kijker is verzekerd van een ononderbroken stream van hoge kwaliteit. Dynamische streaming maakt gebruik van standaard H.264- en VP6-bestanden en wordt bestuurd door ActionScript®.

Snellere server en schaalbaarheid:

U bereikt meer streams en gebruikers per server bij een lager CPU-gebruik, terwijl uw kosten voor streaming en infrastructuur afnemen. Flash Media Interactive Server 3.5 biedt een verbeterde videostreamingcapaciteit voor H.264-content. Flash Media Interactive Server kan fungeren als een 'origin'- of een 'edge'-server (eerder beschikbaar in Flash Media Server 2.0), zodat een vrijwel onbeperkte schaalbaarheid mogelijk is.

Eenvoudigere implementatie:

Gemakkelijker en gebruiksklaar: u kunt direct aan de slag. Uw werk wordt gemakkelijk met Flash Media Interactive Server 3.5 dankzij functies zoals de nieuwe ActionScript-lessen voor dynamische streaming, een nieuwe functie waarmee het laden wordt gesimuleerd zodat u uw netwerk kunt testen, het leveren van gecodeerde media naar de runtimeversie van Adobe AIR™ en Adobe Media Player-software, en ondersteuning voor meer platforms, waaronder Microsoft® Windows Server® 2008 en Linux® Red Hat® 5.2.

Veiligere levering van content:

Vergrendel uw hoogwaardige content en communicatie met verbeterde streambescherming en beveiliging op de server. Gecodeerde H.264-streaming wordt nu ondersteund: met het gecodeerde Real Time Messaging Protocol (RTMPE) beschikt u over verbeterde prestaties met 128-bits codering. Met RTMPE voorkomt u dat uw SWF-bestanden opnieuw worden gebruikt of worden gewijzigd en kunt u ongeoorloofde verbindingen verhinderen met behulp van verbeterde SWF-verificatie. Gebruik de plug-in-architectuur om aangepast rechtenbeheer in real time toe te passen via validatie met externe services zoals LDAP of SOAP.

Betrouwbare leveringsprotocollen:

Zorg ervoor dat uw content op een gemakkelijke en betrouwbare manier wordt geleverd, ook wanneer levering met behulp van RTMP niet wordt ondersteund. U kunt deze geïntegreerde oplossing nu gebruiken om desgewenst alle onderdelen van uw videotoepassing via HTTP te leveren.

H.264-video en HE-AAC-audio:

Lever content met een maximale kwaliteit van 1080p HD naar Adobe Flash Player, Adobe AIR en Adobe Media Player met toonaangevende H.264-video- en HE-AAC-audiostreaming. Dankzij de uitgebreide ondersteuning voor H.264-video in de sector kunnen klanten vrijwel al hun bestaande gecodeerde content gebruiken zonder deze opnieuw te hoeven coderen, zodat hun leveringskosten afnemen.

Live HD/H.264-videostreaming:

Profiteer van de robuuste, geavanceerde live streaming van H.264- en On2 VP6-video in combinatie met Adobe Flash Media Live Encoder 2,5-software, zodat u op elk gewenst moment live videofeeds voor nieuws, evenementen en sociale mediasites kunt leveren en ondersteuning kunt bieden voor een groot aantal abonnees in real time.

Levering aan mobiele apparatuur via Flash Lite 3:

Lever zowel live streams als video on demand-streams aan het groeiende aantal mobiele telefoons met ondersteuning voor het mobiele platform Adobe Flash Lite™ 3. De fantastische ervaring met video die mogelijk is met een browser kan nu ook probleemloos op mobiele apparatuur worden geboden.

Bandbreedtedetectie:

U kunt de verbindingssnelheid van uw publiek vaststellen en op basis daarvan video met de corresponderende bitsnelheid leveren zonder dat uw eindgebruikers de videogrootte hoeven op te geven.

Publicatie op meerdere punten:

Gebruik de functies voor publicatie op meerdere punten om nieuwe live of opgenomen streams extern in te voegen in het leveringssysteem en zo op een snelle manier tijdgebonden content toe te voegen. Dit is vooral nuttig wanneer u werkt met een Content Delivery Network (CDN) of verspreide servers.

Serveromleiding:

Bied klanten automatisch nieuwe of alternatieve locaties wanneer content ontbreekt. Streamomleiding in RTMP is vergelijkbaar met HTTP 302-omleiding.

Logbestandregistratie:

Dankzij op W3C-standaarden gebaseerde ASCII-logbestanden, gebruiksbewaking in real time en een complete API voor server- en stream-evenementen, beschikt u over alles wat u nodig hebt om het gebruik van uw content door uw publiek bij te houden en de bijbehorende rapporten te genereren.

Toegang tot streamgegevens:

Genereer dynamische miniaturen of videovoorvertoningen op de client met de functie voor het maken van momentopnamen van de gestreamde video. (Hiervoor is Flash Player 9 of hoger vereist).

Contact

Voor gedegen advies en een gepaste oplossing rond de Flash Media Servers kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.Bedrijvenweb is onderdeel van IT-Ernity
Bedrijvenweb is onderdeel van IT-Ernity
Bedrijvenweb - ISO 27001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 27001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 9001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 9001 gecertificeerd