Onze serverlocatie is voorzien van meervoudige (6x redundant) 155 Mbit glasvezelverbindingen, die direct aan de Internet-backbone zijn gekoppeld. Dit zijn hypermoderne verbindingen tot OC-48 (2,5 Gbps) en OC-192 (10 Gbps).

Voldoende capaciteit

Uitbreiding van bandbreedte is binnen enkele dagen via meerdere backbone-aanbieders mogelijk. Veelgehoorde vertragingen bij uitbreidingen worden hiermee voorkomen. Bedrijvenweb hanteert een richtlijn van 30% rationele overcapaciteit met een dagelijks minimum van 15%.

Onafhankelijk

Bedrijvenweb beschikt over een relatief grote onafhankelijkheid in verbindingen met het internet. U kunt dan ook van elke willekeurige inbelprovider of ADSL aanbieder gebruik maken.

Peering partners

Wij beschikken over circa 130 directe verbindingen met de grootste providers (peering partners). Bezoekers die via deze providers inbellen (wereldwijd meer dan 90%), staan direct in verbinding met onze serverlocatie, zónder enige internetvertraging!

Firewall

Alle websites op onze serverlocatie worden zonder meerkosten achter een zeer betrouwbare firewall geplaatst. Dit is een redundant Cisco Enterprise Firewall; een beveiligingsysteem op het allerhoogste niveau.

 Bedrijvenweb is onderdeel van IT-Ernity
Bedrijvenweb is onderdeel van IT-Ernity
Bedrijvenweb - ISO 27001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 27001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 9001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 9001 gecertificeerd