Bedrijvenweb beschikt over het meest geavanceerde datacentrum van Europa. Ons datacentrum en het bijbehorende server netwerk voldoen aan de hoogste internationale normen en eisen.

Continuïteit datacentrum

In ons datacentrum is 24 uur per dag personeel aanwezig. Zij verzorgen de bewaking van de apparatuur en de uitvoer van technische ondersteuning. Ook de stroomverziening staat in het teken van continuïteit: naast redundant stroomvoorziening boven elke kast (twee segmenten), beschikken wij over UPS’s voor het opvangen van piekspanningen. Om langdurige stroomonderbrekingen op te vangen, is ons datacentrum aangesloten op zeer grote dieselgeneratoren. Deze generatoren bevinden zich verspreid over het pand en hebben tanks met een inhoud van 30.000 liter voor meerdere dagen absolute stroomzekerheid.

Brandpreventie

Elke ruimte in ons datacentrum heeft een eigen branddetectie-unit. Met lasertechniek is deze unit in staat om beginnende branden te detecteren en brandbestrijding te starten. Als er in een ruimte brand wordt gedetecteerd, wordt de betreffende ruimte volledig met Argonite gas gevuld. Hierdoor is de brand binnen 45 seconden geblust, zónder schade aan de apparatuur te veroorzaken.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze serverlocatie, dan kunt u onze uitgebreide brochure Datacentrum downloaden. Deze bevat informatie over de beveiliging, de verbindingen, het netwerk en de overige faciliteiten.Bedrijvenweb is onderdeel van IT-Ernity
Bedrijvenweb is onderdeel van IT-Ernity
Bedrijvenweb - ISO 27001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 27001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 9001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 9001 gecertificeerd