Vanderlande Industries verzorgt de wereldwijde ‘material handling’ van distributiegoederen als post en bagage. Marketingmanager Robert van Ree: "Naast webhosting, draaien ook applicaties als SharePoint op meerdere virtuele servers waarbij Bedrijvenweb het complete beheer verzorgd". Van Ree wijst op het belang van kennis én aanbod van de hostingprovider. "Dat houdt onze eigen handen blijvend vrij”.

Website hosting

“Vanderlande had te maken met twee verschillende internet problemen”, begint Robert. “Allereerst de hosting van onze website, welke is voorzien van GX Webmanager”. GX Webmanager is een robuust content management systeem waarmee de inhoud van websites kan worden beheerd. “De hosting van GX Webmanager leverde bij onze vorige hostingprovider steeds meer negatieve ervaringen op: de website haperde, en soms ging de site zelfs down. Dat heeft voor een wereldwijde organisatie met 1.800 medewerkers nogal wat consequenties”.

Outsourcen server

Naast problemen met de hosting van de website, wilde de IT-afdeling het beheer en onderhoud van het eigen serverpark outsourcen. “Dan ga je op zoek naar een leverancier met een bewezen trackrecord op het gebied van hosting”, zegt Robert. “Een leverancier met diepgaande kennis van webhosting, die ook het beheer van ons serverpark kan overnemen. Bedrijvenweb bleek met directe oplossingen te kunnen komen. Ook wat betreft het overige aanbod bleek Bedrijvenweb als toekomstig leverancier voor ons de juiste partij te zijn”.

Betrouwbaar en stabiel

“Bij Bedrijvenweb staat nogal wat, maar alles wat onze technici vroeger zelf op onze servers deden, wordt nu naar volle tevredenheid door Bedrijvenweb uitgevoerd. Bedrijvenweb is een leverancier die bij ons past; bekend als een betrouwbare en stabiele club. Alles loopt soepel en vlot, precies wat we willen hebben. Trouwens, ook van onze CMS leverancier GX horen wij dat Bedrijvenweb voor de hosting van GX Webmanager alles tot in de puntjes heeft verzorgd. Goed geregeld”!

Over Vanderlande Industries

Vanderlande Industries biedt wereldwijd geïntegreerde logistieke oplossingen en bijbehorende operationele ondersteuning. Denk hierbij aan bagagesystemen voor vliegvelden en vliegmaatschappijen als KLM, sorteersystemen voor postbedrijven als UPS en DHL en distributie oplossingen voor de magazijnen van Wehkamp, Kaufland en G-Star. Vanderlande Industries is een 100% Nederlandse organisatie.

Vanderlande Industries B.V. (Headquarters)
Vanderlandelaan 2, 5466 RB Veghel
Telefoon: 0413 - 49 49 49
Internet: www.vanderlande.comBedrijvenweb is onderdeel van IT-Ernity
Bedrijvenweb is onderdeel van IT-Ernity
Bedrijvenweb - ISO 27001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 27001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 9001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 9001 gecertificeerd