"Persoonlijk, maar altijd professioneel", dat is het motto van Remmerswaal Groep Accountants. De 140 medewerkers werken vanuit tien regionale kantoren op de servers van Bedrijvenweb. Deze zijn voorzien van software van onder andere MUIS en Unit 4 Agresso. Algemeen directeur Jan Scherpenisse vertelt over het belang van samenwerking: "De hosting leverancier moet in staat zijn mee te groeien".

Accountancysoftware

"De laatste jaren zien wij accountancysoftware zichzelf professionaliseren", begint Jan. "Steeds meer software wordt functioneel gestandaardiseerd. Dat is voor de accountancybranche als geheel een goede ontwikkeling. Als accountants beschikken wij hierdoor bijvoorbeeld sneller over de gewenste informatie, de informatie zelf is nauwkeuriger en het doorberekenen van mutaties wordt steeds eenvoudiger. Het eindresultaat blijft voor de klant van dezelfde vertrouwde kwaliteit, maar wij krijgen hierdoor steeds meer ruimte om een verbreding van ons dienstenpakket te realiseren".

Eén loket

Jan vertelt verder: "Remmerswaal werkt al sinds 1995 samen met Bedrijvenweb. In eerste instantie hadden wij een website nodig: in die tijd ging iedereen voor het eerst online. Later konden wij ook voor de hosting van onze accountancysoftware bij Bedrijvenweb terecht. Nog altijd een voordeel van Bedrijvenweb trouwens: wij hoeven niet voor onze e-mail naar aanbieder A, en voor de hosting van onze software naar aanbieder B. Met Bedrijvenweb hebben wij na al die jaren nog altijd één loket voor internet diensten. Van e-mail tot webhosting, van een managed server tot applicatiehosting. Een geďntegreerd pakket inderdaad, net als Remmerswaal".

100% gebruik

Remmerswaal Groep Accountants is gestart met de hosting van online programmatuur. "De uitrol hebben wij samen met de technici van Bedrijvenweb opgezet", legt Jan uit. "Op deze manier zijn wij in staat vanuit al onze vestigingen online met deze software te werken. En dat bevalt erg goed: de beschikbaarheid is uitstekend dankzij de ruime opzet van het systeem en de uitwisselbaarheid van informatie vindt realtime met de klant plaats. Dus ook onze klanten profiteren. Onze online boekhoudvoorziening wordt bijvoorbeeld 100% gebruikt, ook al is de interesse in het onderwerp "boekhouden" niet altijd even groot".

"Niet mijn vak"

Jan Scherpenisse: "Als accountant zit je niet te wachten op technisch gedoe. Van software updates of server onderhoud willen wij bijvoorbeeld niets merken, dat heeft niets met ons vak te maken. Het systeem moet beschikbaar zijn en doen wat afgesproken is. Naar wie je voor serverruimte ook gaat: de ruimte is hetzelfde, maar de aanbieder maakt het verschil. Met Bedrijvenweb verloopt alles perfect. Er is expertise van server management en unieke kennis van applicatiehosting in eigen huis. Bovendien hebben wij een vast contactpersoon met wie wij snel, persoonlijk en vriendelijk zaken kunnen doen. Bedrijvenweb is een leverancier die in staat is met ons mee te groeien".

Over Remmerswaal Groep Accountants B.V.

Remmerswaal biedt een breed, geďntegreerd dienstenpakket op het gebied van accountancy, belastingen, bedrijfsadvies en loonadvies. Bovendien wordt Remmerswaal ook ingeschakeld voor financieel interim management en personeelsmanagement. Remmerswaal is aangesloten bij beroepsverenigingen als de NOvAA, Nivra, Novak, RB en SRA.

Centraal dienstencentrum Remmerswaal Groep Accountants B.V.
Laan van Hildernisse Noord 4, 4617 AE Bergen op Zoom
Telefoon: 0164 - 25 34 55
Internet: www.remmerswaal.nlBedrijvenweb is onderdeel van IT-Ernity
Bedrijvenweb is onderdeel van IT-Ernity
Bedrijvenweb - ISO 27001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 27001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 9001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 9001 gecertificeerd