Fiscoop staat met pieken van 100 medewerkers garant voor fiscale en administratieve dienstverlening. Deze diensten worden vanuit meerdere vestigingen in de grote steden verleend. Hans Beijer is directeur: “Al onze softwarepakketten draaien op servers van Bedrijvenweb. Ook ons CRM systeem draait hosted, in feite vindt onze hele bedrijfsvoering online plaats. Gelukkig zitten wij bij Bedrijvenweb”.

Overstap naar Bedrijvenweb

Voordat Fiscoop klant van Bedrijvenweb werd, werkte zij op de servers van een andere service provider. “Tot ik wel erg hoge facturen zag langskomen”, begint Hans. “Uit nader onderzoek bleek dat die leverancier relatief duur was, terwijl de geleverde kwaliteit die kosten absoluut niet kon rechtvaardigen. Vanaf dat moment stond ik open voor gunstiger alternatieven. Natuurlijk keken wij toen niet alleen naar prijsniveau: met je nieuwe leverancier moet het juist op persoonlijk vlak klikken. Denk aan het serviceniveau wat wordt geboden. En hoe flexibel kan die leverancier zich opstellen? Want het moet wel lekker gaan lópen allemaal”.

Direct een goed gevoel

Bedrijvenweb kwam op het juiste moment in beeld. “Ik kwam toevallig in contact met een medewerker van Bedrijvenweb”, gaat Hans verder. “Het klikte meteen. Wij waren toe aan een leverancier die niet alleen uitstekende servers, maar ook écht persoonlijke, managed diensten kon bieden. Meteen bleek dat wij met Bedrijvenweb nuchter zaken kon doen, dus zónder meteen een hoofdprijs te moeten betalen. Die medewerker kwam met slimme instap oplossingen waarbij verdere, toekomstige groei altijd mogelijk bleef. Dat gaf een goed gevoel”.

Licenties per gebruiker

De keuze voor Bedrijvenweb had niets te maken met de hoogwaardige eigen technische faciliteiten. “Sterker nog …”, haakt Hans meteen in, “… uptime, dedicated machines en al die andere blabla: het systeem moet gewoon werken, klaar. Daarnaast willen wij efficiency: wij hebben een vast team van 20 medewerkers, maar tijdens aangifteperiodes circa 100 medewerkers. Wij willen alleen niet betalen voor 80 langdurig ongebruikte licenties. Bedrijvenweb biedt ‘licenties op maat’: onze licentiestructuur is gekoppeld aan de daadwerkelijke hoeveelheid software gebruikers, zonder dat wij daar verder omkijken naar hebben. Ideaal”.

Juiste beslissingen nemen

Fiscoop maakt gebruik van een zware Windows dedicated server oplossing, gekoppeld aan een shared Linux omgeving. Op beide systemen draaien diverse softwarepakketten. Hans Beijer: “Af en toe moeten wij keuzes maken. Zo kregen wij laatst bericht dat de harde schijven van onze server vol raakten. Netjes, je komt dan niet voor een voldongen feit te staan. Bedrijvenweb legt ons dan in ‘gewone mensentaal’ de keuzes en gevolgen voor. Hierdoor worden wij in staat gesteld voor onszelf de juiste beslissingen te nemen. En na al die jaren worden wij nog steeds geholpen in de vorm van slimme oplossingen. Dik tevreden dus", besluit Hans.

Over Fiscoop

"Betaal niet teveel belasting": het statement van Fiscoop. Vanuit diverse kantoren en belastingwinkels verdedigt Fiscoop de belangen van zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers naar de Belastingdienst. Daarbij realiseert Fiscoop de juiste belastingdruk voor de opdrachtgever, en wordt een eventueel verschil van inzicht met de Belastingdienst duidelijk en deskundig bestreden. Fiscoop staat voor fiscale en administratieve dienstverlening tegen vaste, lage prijzen.

Fiscoop
Overtoom 572, 1054 LN Amsterdam
Telefoon: 088 - 0700700
Internet: www.fiscoop.nlBedrijvenweb is onderdeel van IT-Ernity
Bedrijvenweb is onderdeel van IT-Ernity
Bedrijvenweb - ISO 27001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 27001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 9001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 9001 gecertificeerd