Bedrijvenweb is zakelijk hostingpartner en applicatiebouwer. Met die combinatie excelleren wij in de markt.

Internet pionier sinds 1995

Onze organisatie is in 1995 opgericht onder de naam InBuCo: Internet Business Consultancy. In dat jaar werd internet voor iedereen bereikbaar. Vanaf de start lag onze focus op het programmeren en vormgeven van website's. Andere internetbedrijven hielden zich nog bezig met het verzorgen van inbelfaciliteiten. Na enkele jaren kon InBuCo een aanzienlijke hoeveelheid services aanbieden tegen concurrerende tarieven. Een tweede stap in de internetmarkt volgde.

Hosting en reselling

In 1997 begonnen wij met het zelfstandig aanbieden van website hosting. Daarnaast werd begonnen met mogelijkheden voor reselling en grootverbruik van website pakketten. Om deze nieuwe activiteit professioneel te kunnen opzetten, werd eerst een degelijk intern kwaliteitssysteem opgezet. Onze naam wijzigde in Bedrijvenweb Nederland: een partner voor bedrijven die een betrouwbare host voor hun website zoeken. Een partner die kan voorzien in tal van kostenloze en extra internet services.

Bedrijvenweb vandaag

Een periode van forse groei brak aan. Het personeelsbestand groeide met enthousiaste, zeer professionele technici. Dankzij onze blijvende specialisatie in hosting, zijn wij business partner van bekende ondernemingen geworden. Met onze expertise op het gebied internet technologie lopen wij al jaren voorop. Vandaag de dag is Bedrijvenweb een zeer vooraanstaand leverancier van hoogwaardige internetdiensten. En nog altijd zit pionieren in ons 'DNA' ...



Bedrijvenweb is onderdeel van IT-Ernity
Bedrijvenweb is onderdeel van IT-Ernity
Bedrijvenweb - ISO 27001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 27001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 9001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 9001 gecertificeerd