Bedrijvenweb is één van de langst bestaande, onafhankelijke internetbedrijven van Nederland. Wij hebben een overtuigende trackrecord op het gebied van managed hosting voorzieningen. Naast deze specialisatie bieden wij enkele afgeleide producten en diensten, zoals applicatiehosting en portalen.

Klanten aan het woord

Onze huidige klanten vertellen u graag over hun keuze voor Bedrijvenweb. Op onze referentiepagina vindt u herkenbare interviews met diverse soorten klanten: van kleine organisaties met een lichte server, tot multinationals met een compleet managed serverpark. Eigenschappen als "kwaliteit", "service" en "flexibiliteit" worden door onze klanten regelmatig aan ons toegeschreven.

Unieke marktpositie

Met ons drievoudige assortiment van hosting, applicaties en portalen excelleren wij sinds 1995 voor duizenden uiteenlopende zakelijke klanten. Dankzij de combinatie van dit assortiment en de bijbehorende expertise en ervaring, hebben wij ons optimaal gepositioneerd om te voldoen aan de vraag van onze markt. Tegelijk kent deze combinatie synergievoordelen waardoor wij voor elke klant op eenvoudige, verantwoorde en efficiënte wijze kunnen opereren. Wij zijn verbonden met onze klanten en verbinden onze klanten - letterlijk - met hun markt.

Passie voor internet

Bedrijvenweb ondersteunt het succes en de ontwikkeling van het Nederlandse bedrijfsleven. Onze relatief kleine, slagvaardige organisatie bestaat uit een directie, een management team en vier afdelingen met professionele specialisten. Bedrijvenweb werkt vanuit meerdere locaties, waarbij ons hoofdkantoor zich in Zwolle bevindt. Onze medewerkers hebben een passie voor internet en gaan altijd voor de inhoud. Dit wordt ook onderstreept in ons jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek.Bedrijvenweb is onderdeel van IT-Ernity
Bedrijvenweb is onderdeel van IT-Ernity
Bedrijvenweb - ISO 27001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 27001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 9001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 9001 gecertificeerd