Microsoft biedt onder Windows2003 een aantal diensten aan onder de naam Microsoft .NET Framework. Onze technici hebben zich hierin verdiept en uitgezocht wat voor u interessant kan zijn.

.NET ontwikkelaars

Speciaal voor Microsoft .NET ontwikkelaars zijn onze Windows2003 pakketten uitgerust met tal van extra .NET mogelijkheden. Zo bieden wij standaard op elk Windows2003 pakket uitgebreide .NET Framework ondersteuning. Door de extra gemaksdiensten, werkende voorbeelden en voorge´nstalleerde koppelingen kunnen wij aan alle wensen van de .NET ontwikkelaar voldoen.

.NET dienstverlening op maat

Bedrijvenweb bestaat uit een dynamische club professionals die continu open staat voor vernieuwing. Zijn er specifieke wensen of ontwikkelingen bij de klant, in dit geval de .NET ontwikkelaar, dan zijn wij in staat onze .NET dienstverlening individueel of in het algemeen aan te passen aan specifieke wensen.

.NET ondersteuning

Onze .NET hosting specialisten kunnen u meer leveren dan u van een normale .NET hosting provider mag verwachten. Wij geven onze klanten gratis .NET ondersteuning: voor al uw .NET kwesties kunt u onze .NET specialisten om advies vragen. Ook is het mogelijk om (delen van) projecten door onze .NET specialisten te laten uitvoeren.

.NET voordelen

Om de voordelen van het .NET Framework te zien hebben wij een korte pagina gemaakt met daarin belangrijke .NET voordelen. Voor beginnende .NET ontwikkelaars hebben wij een aantal werkende .NET voorbeelden online gezet met de .NET broncode en uitleg wat de voordelen van .NET zijn.Bedrijvenweb is onderdeel van IT-Ernity
Bedrijvenweb is onderdeel van IT-Ernity
Bedrijvenweb - ISO 27001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 27001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 9001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 9001 gecertificeerd