Met een eigen SSL certificaat zorgt u ervoor dat uw website op een beveiligde manier te benaderen is.

Wat is een SSL secure certificaat

Door de website aan te roepen met een extra "s" achter "http" (dus als "https://"), zal de informatie van en naar uw website automatisch versleuteld zijn. Dankzij een SSL certificaat is deze informatie niet voor derden leesbaar; erg belangrijk bij de overdracht van vertrouwelijke gegevens als creditcard informatie, saldi, beleidsteksten en dergelijke.

SSL certificaat implementeren

Bedrijvenweb kan zorgdragen voor de aanvraag en installatie van uw eigen SSL certificaat. Een SSL certificaat dient te worden aangevraagd bij een daartoe bevoegde uitgever. U kunt ook zelf zorgdragen voor de aanvraag en zelfstandig een daartoe bevoegde uitgever selecteren.

Zelf SSL certificaat regelen

Als u zelf de aanvraag van een SSL certificaat regelt, brengen wij u uitsluitend de kosten in rekening voor de aanmaak ervan op de server: € 70,- voor een nieuwe installatie of een verlenging. Ook bij een verlenging van een certificaat dient er namelijk een nieuw certificaat geïnstalleerd te worden. Is door factoren buiten de macht van Bedrijvenweb extra installatietijd nodig, dan wordt in vooraf overleg op uurbasis verder gewerkt.

SSL certificaat aanvragen

Wilt u via Bedrijvenweb een SSL certificaat aanvragen? Stuur ons een e-mail met vermelding van de betreffende domeinnaam. Na ontvangst van uw bericht nemen wij verder contact met u op om samen de benodigde gegevens door te nemen.Bedrijvenweb is onderdeel van IT-Ernity
Bedrijvenweb is onderdeel van IT-Ernity
Bedrijvenweb - ISO 27001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 27001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 9001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 9001 gecertificeerd