Server Online is ideaal voor bedrijven die hun software zorgeloos vanaf elke locatie willen gebruiken. Wij maken dit mogelijk voor nagenoeg alle software, zoals Microsoft Office, administratieve software of specifieke accountancysoftware. U hoeft alleen maar in te loggen op onze server. Zorgen over toegang, onderhoud en versiebeheer nemen onze technici graag uit handen. Dit alles tegen een betaalbare, vaste maandelijkse vergoeding.

Volledig online werken


Met Server Online van Bedrijvenweb bieden wij niet alleen uw Office applicaties centraal aan, maar daarnaast ook alle door u gewenste applicaties. Investeringen in hard- en software zijn niet nodig. Server Online is geschikt voor vrijwel alle software, zoals Microsoft Office, CRM pakketten, administratieve software of specifieke bedrijfssoftware. U werkt 100% afgeschermd binnen uw eigen besturingssysteem. Indien gewenst, verzorgen wij ook verschillende beheer- en onderhoudswerkzaamheden voor uw server. Deze managed hosting diensten bieden wij aan op basis van vaste, maandelijkse tarieven.

Overal werken met uw eigen software
Professioneel beheer en onderhoud van al uw applicaties
Hosting van alle bekende softwarepakketten

Gratis QuickScan

Server Online bieden wij aan vanaf 70,- per maand. Hiervoor stellen wij u een (virtuele) server ter beschikking met de daarop gewenste applicaties. De exacte prijsstelling is volledig afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Maak daarom gebruik van onze gratis QuickScan: een server specialist van Bedrijvenweb is uw vaste aanspreekpunt voor het bepalen van een passende server configuratie. Dit gebeurt aan de hand van eenvoudige vragen: hoeveel mensen willen online werken? Is er sprake van meerdere vestigingen? Met welke software wordt er gewerkt? Ook komt het eventuele beheer- en onderhoud voor uw server ter sprake. De intake eindigt met een praktisch en actueel voorstel.

Bestel Server Online

Interesse in Server Online? Bel 088 - 00 749 80 en vraag naar de QuickScan van onze Server Online expert.Bedrijvenweb is onderdeel van IT-Ernity
Bedrijvenweb is onderdeel van IT-Ernity
Bedrijvenweb - ISO 27001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 27001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 9001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 9001 gecertificeerd