Met een Managed Server Bundel nemen wij het beheer van uw server tegen een vast bedrag per maand over. Wij zetten daarbij alle middelen en mogelijkheden in om het systeem zo optimaal mogelijk te laten presteren. De Managed Server Bundel bestaat uit volgende componenten:

Onderhoud software

Verzorging van updates van standaard geïnstalleerde software van het besturingssysteem. Dagelijkse uitvoer van belangrijke beveiliging updates op het systeem. Op verzoek, in overleg en op nacalculatie: updates van eigen software of niet standaard geïnstalleerde componenten.

Cisco Enterprise Firewall

Bedrijvenweb maakt gebruik van een redundant Cisco Enterprise Firewall. Deze presteert op ons volledige netwerk, tenzij u expliciet aangeeft hiervan geen gebruik te willen maken. De event logfile van de firewall wordt dagelijks gecontroleerd op onregelmatigheden. Op uw verzoek kunnen de poorten van het systeem worden geactiveerd of worden gesloten.

Guardian Angel

Ook installeren wij als optie een zogenaamde ‘Guardian Angel’. Hiermee wordt access denial geboden tegen alle malicious requests die aan een Microsoft Webserver kunnen worden gesteld. Hack attacks worden hiermee succesvol afgeslagen. Al eerder werden hiermee zelfs virussen als Code Red en Nimda succesvol geweerd, nog voordat Microsoft van het bestaan wist en zónder beschikbare patches.

Website monitoring

Met een extern geplaatst monitoring systeem controleren wij de server en extra services 24 uur per dag op een correcte werking. Gaat er iets niet goed, dan wordt u gewaarschuwd. Per systeem kunnen verschillende metingen worden verricht. Ook worden belangrijke webpagina’s gemonitored. Dit vindt ieder kwartier plaats waarbij op verzoek rechtstreeks door het monitoring systeem kan worden gewaarschuwd.

Remote Power Boot

De gebruikte stroomonderbreker is van het merk APC. De stroomonderbreker fungeert ook als reset switch.

Uptime garantie en SLA’s

Wij bieden in combinatie met beheerwerkzaamheden een Service Level Agreement op basis van responstijden. Dit is in feite een inspanningsverplichting om uw server en applicaties beschikbaar te houden. De inhoud van uw servicecontract (service window) en de aard van de calamiteit bepalen de responstijd waarbinnen onze serverspecialisten met oplossingen aan het werk gaan.Bedrijvenweb is onderdeel van IT-Ernity
Bedrijvenweb is onderdeel van IT-Ernity
Bedrijvenweb - ISO 27001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 27001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 9001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 9001 gecertificeerd