VMware server hosting is klaar voor de inzet van virtualisatie doeleinden. Met VMware server hosting bieden wij de oplossing voor veilig gebruik van virtual machines.

Virtuele machine

Met VMware server hosting kunt u meerdere computers op afstand simuleren, migratieplannen testen, meerdere clusters installeren en dergelijke. Met een virtuele machine maakt u gebruik van virtuele schijven waardoor de gevolgen tot 0 worden gereduceerd. Een virtuele disk neemt al snel 4 5 GB in beslag. Door gebruik te maken van bepaalde voorzieningen in VMware kunt u meerdere virtuele machines gebruik laten maken van dezelfde virtuele disk. VMware server hosting is klaar voor de allernieuwste VMware toepassingen.

Keuze VMware server hosting

Bij het maken van keuzes in de opzet en samenstelling van uw VMware server, adviseren wij u graag. Bedrijvenweb beschikt over diepgaande kennis van servers, server hosting en aanverwante diensten. Samen met onze technische specialist kunt u komen tot een zo aantrekkelijk mogelijke prijs-kwaliteit verhouding voor uw eigen VMware server. Op basis van uw wensen doen wij u graag een passende aanbieding.Bedrijvenweb is onderdeel van IT-Ernity
Bedrijvenweb is onderdeel van IT-Ernity
Bedrijvenweb - ISO 27001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 27001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 9001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 9001 gecertificeerd