Terminal server hosting is ideaal voor bedrijven met meerdere locaties. Met terminal server hosting zorgt u voor centrale toegang tot e-mail, bestanden en documenten voor elke medewerker.

Werken op afstand

Met Terminal server hosting beschikt uw organisatie over een krachtig, voorgeconfigureerd server platform. Ideaal voor werken op afstand, omdat uw medewerkers hiermee kantoortoepassingen als e-mail, agenda's en gegevens kunnen gebruiken. Waar ter wereld zij ook werken. Het beheer en onderhoud van uw terminal server is in handen van onze technici. Zo kunt u zich concentreren op uw core business.

Keuze Terminal server

Bij het maken van keuzes in de opzet en samenstelling van uw Terminal server Server, adviseren wij u graag. Bedrijvenweb beschikt over diepgaande kennis van servers, server hosting en aanverwante diensten. Samen met onze technische specialist kunt u komen tot een zo aantrekkelijk mogelijke prijs-kwaliteit verhouding voor uw eigen Terminal server. Op basis van uw wensen doen wij u graag een passende aanbieding.Bedrijvenweb is onderdeel van IT-Ernity
Bedrijvenweb is onderdeel van IT-Ernity
Bedrijvenweb - ISO 27001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 27001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 9001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 9001 gecertificeerd