Media server hosting van Bedrijvenweb is klaar voor de load die op verschillende clients wordt gegenereerd. Media server hosting is ideaal voor online mediagebruik in welk scenario dan ook.

Streaming media server

Onze streaming media servers zijn in staat videofragmenten in verschillende mediaformaten, groottes en bitrates te serveren. Alle denkbare prestatie scenario's zijn mogelijk, bijvoorbeeld beperkte prestaties in uitsluitend Windows Media formaten, of diverse prestaties door wisselende datasets. Uw streaming media server wordt dan uitgerust met een extra grote diskcache. Welk scenario ook op uw situatie van toepassing is, met Media server hosting verzekeren wij u van kwaliteit in online mediagebruik.

Keuze media server

In de opzet en samenstelling van uw media server, adviseren wij u graag. Bedrijvenweb beschikt over diepgaande kennis van servers, server hosting en aanverwante diensten. Samen met onze technische specialist kunt u komen tot een zo aantrekkelijk mogelijke prijs-kwaliteit verhouding voor uw eigen media server. Op basis van uw wensen doen wij u graag een passende aanbieding.Bedrijvenweb is onderdeel van IT-Ernity
Bedrijvenweb is onderdeel van IT-Ernity
Bedrijvenweb - ISO 27001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 27001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 9001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 9001 gecertificeerd