Als officieel Dell Partner is Bedrijvenweb erg te spreken over de mogelijkheden van Dell EqualLogic hosting. Zo kunnen wij delen van het datacentrum op professionele en betrouwbare wijze virtualiseren.

Dell EqualLogic biedt oplossingen voor bijvoorbeeld Microsoft Exchange Virtualisatie Hosting, Virtual Server Hosting of Microsoft SQL Server Hosting. Maar ook voor Oracle Hosting, Citrix XenServer Hosting en VMware ESX Hosting bieden wij interessante mogelijkheden.

Dell EqualLogic hosting

In korte tijd heeft Dell EqualLogic succesvol een aanzienlijk deel van de markt voor ISCSI native oplossingen opgeλist. Een keuze voor de PeerStorage systemen van Dell Equallogic is gebaseerd op enerzijds technologische voorsprong, anderzijds een aantrekkelijk prijsniveau per GB. Deze PeerStorage systemen zijn in staat meerdere volumes aan te bieden over het TCP/IP protocol. De volumes worden beschikbaar gesteld aan servers in de omgeving, voor nagenoeg alle applicaties zoals Exchange, SQL, Oracle in single of clustervormen.

Licentievrij in diverse modellen

De systemen van Dell Equalogic zijn licentievrij ten opzichte van concurrerende producten. Licentiekosten voor extra functionaliteiten blijven achterwege. Vantevoren is exact bekend wat de kosten zijn bij uitbreiding. De Dell Equalogic producten zijn gebruikersvriendelijk en duidelijk. Er zijn verschillende modellen van Dell EqualLogic beschikbaar, zowel SATA based als SAS based.

SATA based
• PS5000E: 4TB bruto single controller, dubbele voeding en fans
• PS5000E: 4TB bruto, dubbele controller, dubbele voeding en fans
• PS5000E: 8TB bruto, dubbele controller, dubbele voeding en fans
• PS5000E: 16TB bruto, dubbele controller, dubbele voeding en fans
• PS5000E: 24TB bruto, dubbele controller, dubbele voeding en fans
• PS5500E: 48TB bruto, dubbele controller, dubbele voeding en fans

SAS based
• PS5000X 6,4TB bruto, dubbele controller, dubbele voeding en fans, 10k disks
• PS5000X 2,4TB bruto, dubbele controller, dubbele voeding en fans, 15k disks
• PS5000X 4,8TB bruto, dubbele controller, dubbele voeding en fans, 15k disks

De verwachte MTBF (Mean Time Between Failure) op SATAII disken bedraagt ongeveer 800.000 uur. Maximaal 5 jaar warranty wordt gegeven op zowel SATA als SAS disken.

Meer weten?

Interesse in Dell EqualLogic hosting via Bedrijvenweb? Bel ons gerust voor een persoonlijk advies of vrijblijvende offerte via 088 - 00 749 80.Bedrijvenweb is onderdeel van IT-Ernity
Bedrijvenweb is onderdeel van IT-Ernity
Bedrijvenweb - ISO 27001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 27001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 9001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 9001 gecertificeerd