Met Managed Software bieden wij installatie en professioneel management over de specifieke software op uw server. Uniek: onze server experts hebben specifieke kennis van software hosting, opgebouwd dankzij ons netwerk met software leveranciers als Microsoft, Oracle en Unit 4 Agresso.

Managed Software

software on serverMet Managed Software zorgen wij voor installatie en professioneel beheer van de op uw server geļnstalleerde software. Onze server experts zorgen daarbij tevens voor de noodzakelijke updates en back-ups. U kunt bij ons terecht voor het management van vrijwel alle bekende software pakketten. Onze server experts hebben de actuele, specialistische kennis voor de hosting van uw softwarepakketten in huis. Installatie van uw software vindt plaats volgens bewezen, onderling afgestemde procedures met de softwareleverancier.

Kies een server met Managed Software

Budget servers

Standaard servers

Premium servers

budget serverhosting

standaard serverhosting

premium serverhosting


Tarief Managed Software

Het tarief van Managed Software is onder andere afhankelijk van de door u gewenste hosted software en de hoeveelheid updates en upgrades daarvan. Wij bieden u Managed Software op basis van een vast, laag tarief.Bedrijvenweb is onderdeel van IT-Ernity
Bedrijvenweb is onderdeel van IT-Ernity
Bedrijvenweb - ISO 27001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 27001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 9001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 9001 gecertificeerd