Een server backup is essentieel. Achteraf valt er niets te redden. Verzeker uzelf daarom van backups van de data op uw server. Met Managed Backup bieden wij u deze zekerheid voor een vaste prijs per maand. Onze server experts zorgen dan voor professionele backups van uw waardevolle serverdata.

Managed Backup

backup serverMet Managed Backup heeft u de zekerheid van een professionele server backup tegen een vaste prijs per maand. In overleg met één van onze server experts worden de door u aangegeven serverdirectories gecomprimeerd tot kleinere bestanden. Deze worden door de backup robot opgeslagen, waarbij wij iedere dag controleren of uw backup is geslaagd. De backups van enkele dagen worden naast elkaar bewaard. Omdat onze backup robots zich in ons datacentrum bevinden, maken wij ook van onze robots backups op hoge-capaciteit tapes. Deze tapes worden buiten ons datacentrum veiliggesteld.

Backup terugzetten

Wij hopen uiteraard dat u nooit gebruik hoeft te maken van het terugzetten van bestanden uit een gemaakte backup. Mocht dit nodig zijn, dan dient u ons hiertoe zo snel mogelijk opdracht te geven. De kosten voor het terugzetten van data uit een backup, hangen af van het aantal dagen dat de bestanden oud zijn. Bestanden van de vorige dag zijn voordeliger: deze zijn nog aanwezig op de backup server. De kosten worden hoger als deze van een tape van de backup robot moeten worden teruggehaald.


Kies een server met Managed Backup

Budget servers

Standaard servers

Premium servers

budget serverhosting

standaard serverhosting

premium serverhosting

Tarieven Managed Backup

Met Managed Backup bieden wij een standaard server backup met een capaciteit van 15 GB. Deze is per GB uit te breiden. Uw backup wordt meerdere dagen, weken en maanden bewaard. Een abonnement op Managed Backup Disk kost € 25,- per maand. Een abonnement op Managed Backup Disk én Tape kost € 50,- per maand. De kosten per terugzetting (recovery) vanaf de backup server zijn € 70,-. De hoeveelheid data of het aantal bestanden maakt geen verschil. Bij terugzetting vanaf een robottape worden de kosten per uur berekend.Bedrijvenweb is onderdeel van IT-Ernity
Bedrijvenweb is onderdeel van IT-Ernity
Bedrijvenweb - ISO 27001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 27001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 9001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 9001 gecertificeerd