Wij zijn één van de weinige specialisten waar u werkelijk álle internationale domeinen kunt registeren. Uiteraard kunt u ook voor gangbare domeinen als .nl, .com, .net, .org, .info, .biz en .eu bij ons terecht.

Internationale domeinnamen

Voor multinationals en internationaal werkende bedrijven beschikken wij over een wereldwijd netwerk van ‘registrars’, verspreid over meer dan 150 landen. Dit netwerk maakt het mogelijk een merk of bedrijfsnaam per land, landengroep of continent vast te leggen. Maak gebruik van internationale domeinregistratie van Bedrijvenweb!

Start registratie domeinnaam
Bestel domeinnamen of een hosting pakket
Verhuizen domeinnaam, gratis reservering

Het verhuizen van uw domeinnaam naar Bedrijvenweb, is al net zo eenvoudig als de registratie van een nieuwe domeinnaam. Wilt u alleen een domeinnaam gereserveerd houden zónder afname van onze diensten? Bij Bedrijvenweb betaalt u dan alleen de vaste registratiekosten.

Domein registreren

Registeer hieronder uw nieuwe domeinnaam, dan kunt u na één dag met uw website aan de slag. Tijdens de online registratie kunt u zelf aangeven wat er met uw domeinnaam moet gebeuren. Standaard heeft u na de registratie de volgende extra opties:

  • Plaatsen van een website: vanaf € 9,95
  • Alleen een www-verwijzing: € 2,25
  • Alleen een e-mail verwijzing: € 4,50


Bedrijvenweb is onderdeel van IT-Ernity
Bedrijvenweb is onderdeel van IT-Ernity
Bedrijvenweb - ISO 27001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 27001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 9001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 9001 gecertificeerd