Bedrijvenweb is één van de langst bestaande hostingproviders van Nederland. Dankzij onze diepgaande kennis en ervaring, hebben wij op de zakelijke hostingmarkt een vooraanstaande en onafhankelijke positie ingenomen.

Professionele hosting

Of u nu kiest voor serverhosting, applicatiehosting of webhosting: met hosting van Bedrijvenweb verzekert u zichzelf van hosting, gebaseerd op hoogwaardige technologie en praktische gemaksdiensten.  Wij brengen u onder in het meest geavanceerde datacentrum van Europa, direct op de Internet Backbone. Bedrijvenweb heeft een eigen load balanced netwerk ontwikkeld, welke wij zelfstandig beheren. Daarom zijn wij bijvoorbeeld in staat u 100% uptime garantie te geven.

Managed serverhosting

Voor server hosting heeft u met Managed server hosting een solide basis om websites, servers en applicaties professioneel te (laten) beheren. U kunt kiezen uit drie standaard voorgeconfigureerde servers, die u naar eigen wens verder kunt aanpassen. Een schaalbare oplossing voor steeds veranderende behoeftes, gebaseerd op state-of-art technologie.

Applicatiehosting en webhosting

Verbeter uw online prestaties. Kies uit ons drievoudige hosting assortiment. Naast Managed serverhosting, bieden wij ook uitgebreide mogelijkheden voor website hosting en applicatie hosting. Bovendien zijn wij één van de weinige Nederlandse aanbieders van internationale domeinregistratie. Stel de meest effectieve hostingmix voor uw organisatie samen en haal álles uit uw online mogelijkheden!Bedrijvenweb is onderdeel van IT-Ernity
Bedrijvenweb is onderdeel van IT-Ernity
Bedrijvenweb - ISO 27001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 27001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 9001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 9001 gecertificeerd