Onze Contentmanager is een webapplicatie gebaseerd op de nieuwste open source technologie. Met de Contentmanager heeft u een tijdloze, solide basis voor het beheer van de inhoud van uw website.

Website aanpassen

Met de Contentmanager voert u het beheer over de inhoud van uw website, zoals uw teksten en afbeeldingen. Een krachtige tool voor volledig contentbeheer. Bovendien is werken met de Contentmanager al net zo eenvoudig als werken met Word. De Contentmanager is ontwikkeld op basis van onze diepgaande kennis van open source technologie, licentievrij en daarom uiterst voordelig in de aanschaf.

Kenmerken Contentmanager
  • Teksten, afbeeldingen, linkjes en pagina's aanmaken
  • Preview- en testmogelijkheden alvorens te publiceren
  • File library voor online opslaan van afbeeldingen, movies e.d.
  • Gebaseerd op licentievrije open source technologie
  • Uw content maximaal vindbaar in zoekmachines als Google
Schaalbaar en flexibel

Naast de Contentmanager, bieden wij ook andere CMS applicaties. Met de Eventmanager beheert u bijvoorbeeld inschrijvingen via uw website, bijvoorbeeld voor uw workshops, seminars of presentaties. Met de Login manager kunt u uw website bezoekers indelen in groepen en hen van specifieke informatie via uw website of e-mail nieuwsbrief voorzien. Stel zélf de meest effectieve content mix voor uw eigen organisatie samen en haal werkelijk álles uit uw website!Bedrijvenweb is onderdeel van IT-Ernity
Bedrijvenweb is onderdeel van IT-Ernity
Bedrijvenweb - ISO 27001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 27001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 9001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 9001 gecertificeerd