Outsourcing naar Bedrijvenweb levert een aantal voordelen op. De voordelen van Mission Critical Outsourcing (MCO) hangen af van uw bedrijfssituatie. Wij zetten de voordelen van outsourcing op een rij.

Reduceren kosten

Onze klanten noemen kostenreductie als belangrijkste argument voor Mission Critical Outsourcing. Wij beschikken als partner in Mission Critical Hosting trajecten over de nieuwste technologieŽn en expertise. Hierdoor nemen wij investeringen in hardware en gespecialiseerd personeel uit handen. Via Mission Critical Outsourcing kunt u met een kleinere investering efficiŽnter werken.

Kwaliteit verbeteren

Kwaliteitsverbetering kunt u bereiken als u Bedrijvenweb voor applicatiehosting inschakelt. Wij bieden u de tools en het overzicht voor het managen, meten en behalen van de door u beoogde verbeteringen. Het efficiŽnte onderhoud door onze experts en onze back-up procedures zorgen voor extreem grote nauwkeurigheid. Hierdoor worden onderbrekingen nagenoeg uitgesloten en staat zekerheid bij voorbaat vast.

Toegewezen personen

Bij Mission Critical Outsourcing hoeft uw personeel niet over de specifieke kennis voor hosting applicaties te beschikken. Met de inzet van outsourcing via Bedrijvenweb worden door ons eigen experts aan uw Ďmission criticalsí toegewezen. Zij monitoren, onderhouden en verbeteren uw bedrijfskritische systemen en applicaties op uiterst professionele wijze.Bedrijvenweb is onderdeel van IT-Ernity
Bedrijvenweb is onderdeel van IT-Ernity
Bedrijvenweb - ISO 27001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 27001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 9001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 9001 gecertificeerd