IT Outsourcing trends zijn er genoeg. Steeds meer organisaties plukken de vruchten van Mission Critical Outsourcing. Het reduceren van kosten en het verbeteren van de IT performance zijn hieraan toegedeeld. Outsourcing trends worden mainstream.

Eenvoudiger IT-management

Sommige bedrijven outsourcen hun data- en netwerk management (ITO). Beveiliging en toegang tot het IT-management spelen hierbij een grote rol. Mission Critical Outsourcing, waarbij per maand, per gebruiker en per applicatie wordt gepresteerd, maakt IT-management eenvoudiger. Omdat beheer, beveiliging en bereikbaarheid hierbij op even hoog niveau staat, is het voordeel van Mission Critical Outsourcing ten opzichte van ITO groter.

Doel Mission Critical Outsourcing

Het doel van Mission Critical Outsourcing is veranderd. Voorheen had outsourcing het doel kosten te beheersen of besparingen te realiseren. Intussen zijn veel ITO resultaten bekend: uit Europees onderzoek bleek dat 41% van de ITO gebruikers het verbeteren van bedrijfsresultaten in het jaar 2007 als prioriteit ťťn noemde. In 2005 was dit aandeel 28%.

Financieel management

Veel financiŽle organisaties maken gebruik van onze hosting diensten. Het uitbesteden van bedrijfskritische systemen biedt voordelen op het gebied van security en IT-performance. Inzet van Mission Critical Outsourcing wordt onder financiŽle instellingen steeds gebruikelijker: de betrouwbaarheid van onze hosting diensten zijn inmiddels ruimschoots bewezenBedrijvenweb is onderdeel van IT-Ernity
Bedrijvenweb is onderdeel van IT-Ernity
Bedrijvenweb - ISO 27001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 27001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 9001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 9001 gecertificeerd