Tijdens de oriŽntatie naar Mission Critical Outsourcing kwamen onze klanten enkele risicofactoren tegen. Wij adviseerden waarborging van zekerheid en kwaliteit, waarbij wij inzicht en controle 24 uur per dag mogelijk maakten.

IT benodigdheden

Wij adviseren bij toenemende druk op uw IT performance het gebruik van Mission Critical Outsourcing te overwegen. Hedendaagse applicaties eisen veel van servers. De meest moderne servers zijn relatief klein en voldoen aan de minimale performance eisen, maar vallen in het niet bij de capaciteit van ons datacentrum. Weet u wat uw eisen zijn? Wij voorzien u graag van passend advies.

Kwaliteit en veiligheid

Kwaliteitswaarborging staat bij ons voorop. Om zeker te zijn van de door u gewenste kwaliteit kunnen wij tijdens uw oriŽntatie een aantal kwaliteitsstandaarden overeenkomen. Onze back-up procedures en 24/7 support garanderen een ongestoorde werking van uw complete applicatie infrastructuur.

Risico reductie

Het vooraf reduceren van risicoís is een belangrijk punt bij de inkoop van Mission Critical Outsourcing. Het behouden van controle tijdens het outsourcing traject is daarom van groot belang. Bedrijvenweb zorgt voor die controle en reduceert de risicoís naar een minimum. Bedrijvenweb zorgt voor rust.Bedrijvenweb is onderdeel van IT-Ernity
Bedrijvenweb is onderdeel van IT-Ernity
Bedrijvenweb - ISO 27001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 27001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 9001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 9001 gecertificeerd