Voor applicatiehosting hebben wij zowel de technische hosting faciliteiten, als de specifieke kennis van software pakketten in huis. Deze kennis maakt Bedrijvenweb tot ideale partner, zowel voor u, als voor de softwareleverancier.

Afstemming softwareleveranciers

Bedrijvenweb heeft de actuele, specialistische kennis voor de hosting van uw softwarepakketten in huis. Zo vindt de installatie van uw software op onze servers plaats volgens bewezen, onderling afgestemde procedures met de softwareleverancier. Extra kostenvoordeel haalt u uit onze efficiŽnte werkwijzes: wij verrichten voor meerdere cliŽnten tegelijk het onderhoud van een softwarepakket. Geen zorgen over het beheer: onze hosting specialisten staan garant voor professioneel serverbeheer en software onderhoud!

  • Specifieke hostingkennis van uw softwarepakket
  • Professioneel beheer en onderhoud van server en software
  • Bespaar samen met andere cliŽnten softwarepakket
Software zoeken

Wij maken applicatiehosting mogelijk voor vrijwel alle office- en boekhoudpakketten, zoals de softwarepakketten van Microsoft, Muis Software, Unit 4 Agresso en dergelijke. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden van applicatiehosting voor uw softwarepakket, en zie wat applicatiehosting ook voor u kan betekenen!Bedrijvenweb is onderdeel van IT-Ernity
Bedrijvenweb is onderdeel van IT-Ernity
Bedrijvenweb - ISO 27001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 27001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 9001 gecertificeerd
Bedrijvenweb - ISO 9001 gecertificeerd